13 Mayıs 2009 Çarşamba

VECTOMEGA®nın diğer omega 3'lerden farkı nedir?

Vectomega, omega-3 ailesinden uzun zincirli çoklu doymamış yağ asitlerini dokulara taşıyan ilk besinsel destektir.
Patentli üretim tekniği (Laboratoires Le Stum tarafından),işlem sırasında ısı ve kimyasalların kullanılmaması Vectomega'yı diğer preparatlardan üstün kılan özellikleridir.
Bazı diğer preparatlar balığın fileto çıkarıldıktan sonra kalan "atık" kısımlarından yapılırken, Vectomega, sadece kafa kısmından üretilir.Kullanılan Atlantik somonları taze olarak -dondurulmadan- işleme tabii tutulur; bu ürünlerin izlenebilirliği ve besin derecesi HACCP prosedürleri ile garanti altına alınmıştır.

Tablet formundaki tek üründür.
Vectomega, tablet formuyla omega-3 yağ asitleri, fosfolipid ve peptid hidrolizat içerir ve omega-3’ü dokulara taşıyarak vücudun omega-6 / omega-3 dengesini düzenler.

Vectomega, vücuda alındıktan sonra omega-3’ü dokulara vektörizasyon yöntemiyle taşır: Vectomega, yağ asidi taşıyıcısı olarak fosfolipidleri kullanır, bu sayede biyoyararlanımı diğer omega-3 ürünlerine göre daha yüksektir. Ayrıca fosfolipidler omega-3’ün havayla temas edip okside olmasını da engeller.



BASINDAN

1 yorum:

  1. Bu bahsettiğiniz fosfolipidler üzerine Vectomega'nın etkilerini biraz anlatır mısınız?

    YanıtlaSil

Bu bölümü sorularınızı iletmek için de kullanabilirsiniz.
Tercihen e-posta göndererek yorumlarınızı yapınız: "e-postayla abone olun" sekmesinden...
Yorum kutusunun altındaki "Yorumlama biçimi"nden 'Adı/URL' seçeneğini işaretleyerek de iletebilirsiniz; 'Adı'kısmına isminizi,'URL'kısmına da servis sunucunuzu (yahoo.com, gmail.com vb.)yazarak gönderiniz.
Aksi durumda geçerli bir e-mail adresi bilgisi olmadan yorumlarınız yayınlanmayacaktır.
İletişim bilgileriniz gizli tutulacaktır.